Skip to content

Gurët e mëdhenj bllokojnë rrugën në Dukagjin/ Banorët: Të bëhet ndërhyrje urgjente, kemi ngelur mes maleve prej orësh

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Në rrugën e Dukagjinit, raportohet se ka pasur rrëshkitje të dherave dhe disa gurë të mëdhenj kanë bllokuar rrugën. Prej shumë orësh disa prej udhëtarëve kanë mbetur të bllokuar, pasi rruga është e pakalueshme.

Qytetarët që e kanë denoncuar këtë rast të mbërritur në redaksinë e Fax News, kërkonë që të ndërhyrhet sa më shpejt për të bërë të mundur lirimin e rrugës pasi njerëzit janë bllokuar mes maleve.

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë