Subscribe

Deputeti Myslim Murrizi ishte i ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, ku diskutohej për zgjedhjet e 25-Prillit dhe fatin e opozitës parlamentare.

Teksa bisedohej për elitën që kërkohet të përfshihet në listat e zgjedhjeve, Murrizi shtoi ndër të tjera, se nuk ka një të tillë në Shqipëri.

Murrizi ndaloi të merrte shembull eurodeputetin Knut Fleckenstein , për të cilin tha se tashmë është vartës i tij.

“Ai që i jepte mend Evropës, për të future Shqipërinë në Evropë, sot është vartësi im. Knut Fleckenstain”