Harta/ Devijohet qarkullimi i automjeteve te Unaza e re, si do të bëhet lëvizja

Capture-32.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë


Mbrëmjen e nesërme, do të bëhet devijimi i trafikut në zonën e Unazës së re, në sajë të vazhdimit të ecurisë së punimeve. Autoriteti rrugor shqiptar ka publikuar hartën se si do të ndryshojë qarkullimi i automjeteve nga Unaza e re dhe Yzberishti, të cilat do të devijojnë në rrugën paralele ku janë të lidhura rrugicat ekzistuese.

Njoftimi i ARRSH

Ditën e martë, datë 19.10.2021, në darkë do të bëhet devijimi i trafikut në zonën e Unazës së Re, në sajë të vazhdimit të ecurisë së punimeve në rrugën kryesore krahu i djathtë.

Aty ku ndahen sot rrymat e trafikut për Unazë të Re dhe Yzberisht automjetet që kanë për destiancion zonën e pallateve do të devijojnë djathtas në rrugën paralele, me të cilën janë lidhur të gjitha rrugicat ekzistuese (Rruga Mikel Maruli,Rruga Aleskandri i Madh dhe Bulevardi Migjeni).

Është bërë vendosja e sinjalistikës përkatëse dhe në këtë aks është i ndaluar parkimi i automjeteve.

Kërkojmë mirëkuptimin e përdoruesve të mjeteve dhe të banorëve!

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë