Pas shum mundimesh nga problemet shendetsore dhe sakrificash në këtë kohë të pa qarte qe po kaloim nga dhjetori 2020 erdhi dhe konferma e clodhjes mas edhe pse kam më shum se 1 vit që e pres këte ditë të rëndësishme në karrieren time .

I Diplomuar në Universiteti Popullor i Milanos si Ingegniere Civile Ambientale Territoriale.

Me mje mesatare të lartë Provimet(esame i Laura) 95/110.

Universiteti Popullor i Milanos.

Universiteti i së Drejtës Ndërkombëtare

Universiteti Popullor i Milanos® është një organizatë jofitimprurëse e lidhur me UUPN (Universiteti i Kombeve të Bashkuara Popullore), e cila kryen trajnime universitare dhe kërkime shkencore.

“Universiteti është i frymëzuar nga parimet dhe supozimet kulturore historike që nga viti 1901 në bazë të historikut të Universitetit Popullor në Milano, prej të cilit markat janë të licencuara për përdorim nga Universiteti Popullor i Milanos® Universiteti Popullor i Milanos, Universiteti Popolare Milanese® Proletarian Universiteti i Milanos® dhe parulla e Universitetit Popullor që nga viti 1901 © Regjistruar në të drejtat e autorit. Universiteti Popullor i Milanos ka një akt kushtetues të datës 2006 dhe secila referencë historike përcaktohet ekskluzivisht nga virtytet e dhëna nga CNUPI konfederale (Konfederata Kombëtare e Universiteteve Popullore Italiane) të cilën CNUPI e fitoi vetë me një ligj të veçantë dekret (datë 21.5. 1991 dhe për këtë arsye pas ligjit të vitit 1973), botuar në Gazetën Zyrtare të Ligjeve të Shtetit në Nr. 203 më 30.8.1991. Raporti ligjor që përshkon dispozitat e mësipërme duhet të identifikohet në vullnetin e ligjvënësit për të njohur emrin, rolin dhe domethënien historike të universiteteve të lashta popullore, të cilat lindën midis fundit të shekullit të nëntëmbëdhjetë dhe fillimit të njëzetës, në 18.9.1982 i dha jetë CNUPI-t dhe u shoqërua me atë Statut, ende në fuqi ”.

Aktualisht është e lidhur me universitete kombëtare dhe ndërkombëtare.

Në vitin 2008, Universiteti Popullor i Milanos u bë bashkëthemelues i Universitetit të Kombeve të Bashkuara Popullore UUPN, me qëllim të aktivizimit të politikave ndërkombëtare të zhvillimit për ndihmë për komunitetet. Aktualisht është i pranishëm në Afrikë, në partneritet me universitetet e Ouagadougou (Burkina Faso) dhe Bouaké (Bregu i Fildishtë).

(E.H/Faxweb.al)

/faxweb