Aktori Julian Deda është kapur “mat” gjatë Kuvendit të Partisë Demokratike duke “përgjuar” ish-kryeministrin Sali Berisha.

Gjatë punimeve të Kuvendit, teksa Berisha ishte ulur në shkallët e stadiumit, një rresht pas tij qëndronte Julian Deda. Në një moment Berisha nxjerr celularin dhe mjaft i përqendruar nuk shikon çfarë ndodh rreth e qark.

Po kaq i përqendruar duket edhe aktori Julian Deda i cili në distancë mundohet të lexojë mesazhet që i kanë ardhur ish-kryeministrit Berisha.