Nëse Rusia pushton Ukrainën, vendosen në rrezik parimet të cilat e kanë bërë botën më të sigurt.

 

Ky konstatim vjen nga Ambasada e SHBA në Tiranë, e cila përmes një postimi në “Facebook” sjell në vëmendje deklaratën e Sekretarit të Shtetit, Antony Blinken që ka sqaruar situatën e tensioneve mes Rusisë dhe Ukrainës.

 

“Mund të duket si një mosmarrëveshje e largët rajonale apo një tjetër shembull i persekutimit rus. Por janë në rrezik parimet të cilat e kanë bërë botën më të sigurt dhe më të qëndrueshme për dekada”, shkruan ambasada në postim.