Ish-deputetja e Partisë Demokratike ka takuar nga afër banorë të fshatit Rrikaj në Kavajë. Në një familje me dy djem në Angli, Duma mësoi se ata ishin burimi kryesor i të ardhurave.

Po ashtu ata deklarojnë se kanë frikë të shkojnë në spital, qoftë edhe për të bërë një gjilpërë, dhe i bëjnë ato në kushte shtëpie.

STATUSI I PLOTË

“Këtu ka mbaruar çdo gjë…ne presim nga fëmijët që jetojnë në emigracion. Edhe në spital kemi frikë të shkojmë, preferojmë ti bëjmë vetë gjilpërat në shtëpi se të përfundojmë në spital.”