Këshilli i lartë gjyqësor ka miratuar vendimin për kohëzgjatjen e mandatit te anëtarëve të tij  deri ne dhjetor të vitin 2021.

 

Kuvendi i Shqipërisë hapi thirrjen për zëvendësimin  e  dy vendeve vakante, perkatesisht ne këshillin e lartë gjyqësor dhe ne këshillin e lartë te prokurorisë.

 

Sipas kuvendit, anëtarët e KLP-së, Gent Ibrahimi dhe Sandër Beci, si dhe anëtarët e KLGJ-se  Maksim Qoku dhe Erjon Muharremaj e përfundojnë mandatin e tyre 3 vjeçar,  në shkurt të vitit tjeter.

 

Por dy institucionet nuk janë dakord  me këtë vendim, pasi pretendojnë se ato e kane filluar zyrtarisht punën në dhjetor të 2018-ës.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re