Home SHQIPERIA Komiteti Ekzekutiv vendos: Ja kur do të zhvillohet Asambleja Zgjedhore e FSHF-së

Komiteti Ekzekutiv vendos: Ja kur do të zhvillohet Asambleja Zgjedhore e FSHF-së

0
Komiteti Ekzekutiv vendos: Ja kur do të zhvillohet Asambleja Zgjedhore e FSHF-së

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Federata Shqiptare e Futbollit bën me dije se Komiteti Ekzekutiv i FSHF-së në mbledhjen e tij të datës 21.01.2022 në bazë të kompetencave që i jep Statuti i FSHF-së, vendosi të thërrasë Asamblenë e Përgjithshme të Zakonshme Zgjedhore, që do të zhvillojë punimet më datë 02.03.2022, ora 10:00 në selinë e FSHF te “Shtëpia e Futbollit” në Tiranë.

 

Në këtë mbledhje anëtarët e Komitetit të Ekzekutiv të FSHF përcaktuan dhe miratuan edhe rendin e ditës së punimeve të Asamblesë.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë