Ndahet nga jeta, Metush Seferi, ish-presidenti i Tiranës në vitet ’90. Mësohet se 70-vjeçari ka humbur betejën me Koronavirusin, prej të cilit kishte përfunduar në intubim.

Përtej përpjekjeve për ta mbajtur në jetë, Seferi është dorëzuar ndaj virusit famëkeq.

Metush Seferi ka qenë presidenti i Tiranës gjatë viteve 1993-1998. Në epokën e tij Tirana mundi të fitonte tre tituj radhazi kampion, dy Kupa të Shqipërisë dhe një Superkupë.