Krenar Alimehmeti është zgjedhur kreu i Shoqatës së Futbollit në Tiranë.

 

Alimehmeti mundi në garë kanditatin tjetër, Eduard Prodanin. Mësohet se Alimehmeti mori 44 vota pro, 2 kundër dhe 1 abstenim.

 

Ndërkohë,  kandidati Eduart Prodani u largua nga ambientet e Shtëpisë së Futbollit para se të mbahej procesi i votimit, pasi kontestoi numrin e delegatëve me të drejtë vote.