Kryeministri Edi Rama ishte sot ne Elbasan nga ku pati nje axhende te ngjeshur takimesh.

Takimet Kryeministri i nisi nga uzina e Ferrokromit, ku per te shkuar atje iu desh te pershkonte rrugen ne lagjen Fushebret ne te cilen nuk investonet prej te pakten 20 vitesh.

Si pasoje e mungeses se investimeve rruga ka degraduar ndersa gropat kane mbushur te gjithe rrugen.

Per te mbushur gropat ne oret e paradites ne terren jane pare punonjesit e sherbimeve publike te cilet me lopata dhe mjete te renda perpiqen te arnojne rrugen./faxweb