Prokuroria ka mbyllur hetimet për kultivimin e drogës në Gramsh dhe ka marrë si të pandehur 9 persona për 3 vepra penale.

Gezim Çela, Elton Kotorri, Luan Kotorri, Klajdi kotorri, Aurel Kotorri. Albion Nexhipi.

Shtetasit e mësipërm dyshohet se kishin mbjellë sasinë e leëndëve narkotike pranë depove të ujit të fshatit, te cilat i përdornin për ujitjen e lëndës narkotike.

(E.H/Faxweb.al)

/faxweb