Kryetari i PD, Lulzim Basha ka ashtu siç e pati lajmëruar ditën e djeshme pas përfundimit të mbledhjes së kryesisë, sot ka mbledhur Këshillin Kombëtar të partisë.

Mbledhja ka nisur në orën 15:00 dhe ndër çështjet që pritet të diskutohen janë:
1-Diskutimi dhe miratimi i një rezolute përkundër veprimeve të ndërmarra kundër statutit të PD.
2-Miratimin e propozimit të bërë nga kryesia e PD për shkarkimin e kryetarit të Këshillit Kombëtar (Edi Paloka) si dhe shkarkimin e disa prej anëtarëve të kryesisë për shkelje të rënda të rregullave të statutit të PD.
3-Shkarkimi i disa prej kryetarëve të degëve.
4-Ndjekja penale për persona të cilët kanë falsifikuar apo tjetërsuar simbolet e PD.

/faxweb

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png