Ne zonen e Drojes ne fshatin Shperdhet ende vijon ne disa vatra zjarri qe nga nesdita e sotme. Ne mbeshtetje te zjarrfikeseve te Kurbinit, jane angazhuar forcat ushtarake te Zall Herrit. Me keto perforcime ne trupa zjarrfukesish dhe forca ushtarake, jane izoluar disa vatra zjarri.

Ne mesditen e sotme zjarri i rene ne kuroren e pishave ne fshatin Shperdhet ka perfshire siperfaqe te madhe bimesie dhe konkretisht me pisha. Menjehere ne kodrat e mbjella me fidane kane mberritur znarrfikesit e Kurbinit te cilet kane nderhyre per te izoluar vatrat e perfishra nga zjarri. Situata eshte perkeqesuar ne oret e pasdites, zjarri mori.permasa me te medha, ndaj ne perforcim te zjarrikeseve te kurbinit mberriten forcat ushtarake te cilet po punonje per izolimon dhe shuarjen e zjarrit ne zonen e Mamurrasit

/faxweb