LAJM I FUNDIT/ Gjykata e Posaçme liron Selim Çekajn

lajm-i-fundit-te-shtena-780x405-1.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Gjykata e posacme e apelit per korrupsionin dhe krimin e organizuar vendosi: ndryshimin e vendimit nr 323 dt 24.09.2021 te gjykates se posacme te shkalles se pare per korrupsionin dhe krimin e organizuar si me poshte:
– zevendesimin e mases se sigurimit “arrest ne burg” me masen e sigurimit “arrest ne shtepi” per te hetuarin S.Ç.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë