Helmohen rreth 30 persona ne Shupenz ne Bashkine e Bulqizes. Jane paraqitur prane qendres shendetesore Shupenz, ka pasur 3 pjestare te nje familje qe jane helmuar, dyshohet nga uji i pishem pas demtimit te tubacionit te ujit te pishem me ujerat e zeza.

30 persona kan marr serum ne qendren shendetsore te Shupenzes po vazhdojn te shkojne edhe persona te tjere nga gjithe zona. Nga Gjorica, Hoshaten , Shupenza. Ne kontaktuam me mjeket dhe ato thone qe nuk e dim se nga ka ardhe helmimi se jan paraqit nga zona te ndryshme.