Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Shembet ura e Metoqit, Bashkia Sarande. Ura lidh zonën bujqësore të Metoqit me fshatin. Në këtë zonë janë ndërtuar vitet e fundit edhe 10 banesa dhe disa komplekse blegtoriale.

Ende nuk dihet arsyeja e shembjes por paraprakisht mendohet se mund të jenë shembur nga kalimi i ndonjë kamioni me ngarkesë mbi tonazhin e lejuar prej 10 Ton ose nga erozioni i ujit të lumit Bistricë në njërën prej këmbëve të urës

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë