Marrëveshjet mes dy qeverive/ Rama: Ëndërr e kahershme hekurudha Durrës-Prishtinë, do të kemi abetaren e përbashkët kudo ku mësohet shqip

themm.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Rama: Durrës – Prishtinë hekurudha e dikurshme, hedhim hap konkret dhe jemi të bindur nga cilësia dhe realizimit të hekurudhës për të aksesuar fonde nga plani europian i investimeve. Këto marrëveshje janë bazuar në arritjen e një përfudnimi të përbashkët se sopt është nevoja për të zbatuar ato masa që janë të qarta nga dakordësia në letër të zbatohet në terrenj, për njerëzit mallrat shërbimet kapitalet dhe hapësira e përbashkët të jetë e përbashkët.
Do të japë kënaqesi ta dëgjosh, kemi darkodësuar në qeverin mbledhjen e funt që të punojmë vitin e ardhshëm të kemi gati abetaren e unifikuar , abetarja është një lidbër themelo për këtdo që hyn në rugën e arsimit, prej shumë vitesh është një libër që bazuar në ligjin e arsimit që ne kemi është trajtuar një teks me shumë alternativa, ajo që kemi dakordësuar dua të kemi një abetare, ta ndajmë së bashku këtë objektiv duhet të kemi një abetare në Shqipëri dhe Kosovë, por më pas në të gjithë trojet.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë