Pasditen e sotme në selinë blu është mbledhur Kryesia e Partisë.

Mësohet se në këtë mbledhje është propozuar që të shkarkohen 11 kryetarë degësh në PD.

 

Më konkretisht është propozuar që të shkarkohen kryetarët e degëve Tropojë, Shijak, Fushë-Krujë, Tirana 1, Tirana 3, Tirana 9, Paskuqan, Devoll, Kolonjë, Vlorë dhe Gjirokastër.

 

Bëhet e dije se Basha është shprehur se ata që nuk kanë ardhur në mbledhje ndihen të vetëshkarkuar.

 

“Te pranishem 25, kemi kuorum. Presim zotin Gjana se po vjen, të tjerët nuk kanë ardhur se ndihen të vetëshkarkuar. Tubimi i sotëm pas shpalljes non grata të zotit Berisha kaa indicie për shkelje të ligjit, falsifikim i vulës, logos”, ka thënë Basha.

https://berati.tv/wp-content/uploads/2023/02/makina-me-qera.png