Në mënyrë që të kemi një balance dhe të respektojmë rregullat. Të shohim nëse mund të bëjmë diçka në të mirë të të gjithëve. Përfytyroni që presidenti mund të marrë kalin, mund të angazhojë 200-3000 nga këta që i dekoron, t’iu japi nga një shpatë dhe të nisen me kuaj dhe me shpata. Pra është e vështirë dhe rreziku për kuajt bëhet imediate, sepse mund të tërbohen. Tërbimi i presidentit afekton dhe kuajt dhe kemi një rpoblem të dyfishtë.

/faxweb