OSHEE njofton se në datat 4 dhe 5 shtator se pjesërisht Rruga “Teodor Keko”, Bulevardi “Zogu I”, Bërxullë, Muçaj dhe zona pranë Doganës së Tiranës, zona pranë fakultetit ekonomik do të mbeten pa energji elektrike.

OSHEE bën me dije se kjo ndërprerje e energjisë vjen për shkak të investimit për mirëmbajtjen e kabinave.

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim, 4-5 shtator

Në kuadër të investimit për mirëmbajtjen e kabinave, në datat 4-5 shtator do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

4 shtator

09:00-17:00

Pjesërisht: Rruga “Teodor Keko”

09:00-16:00

Pjesërisht: Bulevardi “Zogu I”

13:00-17:00

Pjesërisht: Bërxullë, Muçaj dhe zona pranë Doganës së Tiranës

5 shtator

09:00-16:00

Pjesërisht: zona pranë fakultetit ekonomik

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re