Ndryshime në qeveri/ Firmosen ndryshimet në radhët e zv.ministrave

Kryeministria-e-re-1-Lajm-KM.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Së fundmi janë firmosur ndryshime në radhët e zëvendësministrave në qeveri.

Vendimet janë miratuar në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, datë 13 Tetor 2021:

Denada Seferi emërohet zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Enio Civici emërohet zëvendësministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Vilma Bello emërohet zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë