Kryetari i PD, Lulzim Basha ka reaguar lidhur me ndryshimet kushteteuese të propozuara prej tij drejt qeverisë. Ai tha se këto ndryshime ishin të domosdoshme për të rikthyer demokracinë dhe tha se ky ishte vetëm hapi parë që më pas do të pasohej edhe nga ndryshime të tjera.

Postimi i Plotë nga kreu i PD, Lulzim Basha:

Ndryshimet kushtetuese janë të domosdoshme për t’u rikthyer te demokracia, te ndëshkimi i korrupsionit në nivele të larta dhe te ndarja e politikës nga krimi.

Ky është vetëm hapi i parë, ai do të pasohet nga një paketë e plotë ndryshimesh kushtetuese që do të kufizojnë dhe garantojnë ndarjen e pushteteve për t’i hapur Shqipërisë rrugën drejt BE.

/faxweb