Kryeministri Edi Rama:

Ne jemi vende të prapambetura shumë nga ana teknologjike. Nuk kemi institucione 200 apo 300 vjeçare, jemi shteti i ri. Por ne jemi vendi i parë në rajon për shërbimet online. Jemi ndër të parët në Europë, ua them me bindje këtë. U bë lajm që kryeministri Italian shkoi dhe mori një certifkatë online. Ndërkohë që këtë ne e kemi bërë realitet që prej shumë kohësh.

/faxweb