Nesër është afati i fundit që partitë të paraqesin listat e kandidatëve për zgjedhjet 4/25. 🇺🇸 ka qenë jashtëzakonisht i qartë për përgjegjësinë e udhëheqësve për të siguruar kandidatë të pastër, duke përfshirë në lidhje me ligjet dhe përcaktimet e 🇺🇸 nga Sekretari i Shtetit. Kështu kanë votuesit e

Shqiptarët nga të gjitha sferat e jetës më thonë se shqetësimi i tyre më i madh është se korrupsioni, mungesa e transparencës dhe pandëshkueshmëria kërcënojnë të ardhmen e fëmijëve të tyre. Listat e paraqitura nga partitë nesër do të na tregojnë.

nëse udhëheqësit e have kanë kuptuar mesazhin nga, nëse ata janë të përkushtuar për anëtarësimin në BE dhe nëse janë të gatshëm të marrin vendimet e vështira të nevojshme për një të ardhme më demokratike dhe të prosperuar për. Ne presim që krerët e partive të demonstrojnë lidershipin e vërtetë

Ne do t’i bëjmë përgjegjës drejtuesit e partive. Ne gjithashtu do të mbështesim fuqimisht Komisionin Qendror të Zgjedhjeve ndërsa shqyrton dorëzimin e listave të kandidatëve, e cila është një detyrë që duhet të ndërmerret para së gjithash në emër të votuesve shqiptarë.

/faxweb