Skip to content

Niveli i ujërave në lumenj në kuota normale, 100 hektarë tokë në Lezhë mbeten me prezencë uji

  • 13/12/2021

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Përmirësimi i kushteve atmosferike po sjell përmirësimin e situatës nga përmbytjet.

 

Në Lezhë, situata paraqitet e qetë, ndërkohë që janë 100 hektarë tokë depresive me prezencë uji, por në rënie, sipas shtabit të emergjencave.

 

Nga raportimet e strukturave të MC, kemi:

 

– Niveli i ujërave në shtretërit e lumenjve dhe sistemin kullues është në kuota normale;

– Hidrovoret punojnë me kapacitet të plotë.– Në kënetën e Kakarriqit, nj.ad. Balldre, bashkia Lezhë, kemi rreth 100 ha tokë depresive me prezencë ujit, por në rënie.– Rezervuarët janë në monitorim;– Rrugët nacionale, rurale dhe bashkiake, janë të kalueshme pa problem;-Furnizimi me energji elektrike po mbahet nën kontroll;– Mbetemi në kontakt.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë