Të gjithë nxënësit e arsimit parauniversitar do të rikthehen këtë të martë në bankat e shkollës.

 

Ky ishte vendimi që u mor një javë më parë nga Komiteti Teknik i Ekspertëve, duke marrë shkas nga rënia e ndjeshme e rasteve të reja me koronavirus dhe numrit të viktimave.

 

Ndërsa për studentët, situata vijon të jetë e njëjtë, ku mësimi vazhdon të zhvillohet pa prezencë në auditore, pra online.