Terror në familjen e shqiptarit në Londër, 2 të rinj të veshur si policë i futen në shtëpi (VIDEO)

sherr-2.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

 

Një familje shqiptare në Londër është përballur me një situatë të pazakontë së fundmi. Dy të rinj, të cilët pretendonin se ishin policë kanë shkuar në shtëpinë e tyre. Dyshohet se ata kishin shkuar për të vjedhur. Mirëpo, të rinjtë janë kapur mat dhe janë filmuar nga shqiptarët. Aty dëgjohen edhe të sharat e shqiptarit, i cili u përball papritur me dy të rinjtë që nuk janë shqiptarë, por të huaj.

Pasi kanë kuptuar që kanë rënë në një “vend të gabuar”, punonjësit e kamufluar të policisë janë larguar me vrap. Ata janë ndjekur deri në një pikë nga e zonja e shtëpisë. Videoja është bërë virale dhe është publikuar nga dhjetra media lokale.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë