Skip to content

Gjermani:Tensione në Bundestag se kush do të ulet pranë AfD-së

Kush duhet të ulet pranë krahut të djathtë të AfD-së,  në parlamentin gjerman dhe kush do të ndajë administratën me ta? Deputetët e partive kryesore në disa nga legjislaturat shtetërore të Gjermanisë,  i kanë shqyrtuar tashmë këto pyetje dhe kanë disa këshilla për homologët e tyre federalë. Ata kanë zhvilluar… Read More »Gjermani:Tensione në Bundestag se kush do të ulet pranë AfD-së