Ilustruese

Delegacioni i Bashkimit Europian në Shqipëri ka deklaruar se që nga fillimi i pandemisë e deri më tani vendit tonë BE-ja i ka dhuruar 4.2 milionë euro pajisje mjekësore.

Postimi i plotë:

Pajisje mjekësore të specializuara për parandalimin dhe trajtimin e #Covid19 me një shumë totale prej 4.2 milionë Euro i janë dhuruar #Shqipërisë 🇦🇱 që nga fillimi i pandemisë.


Specialised medical equipment and devices for the prevention and treatment of #Covid19 with a total amount of 4.2 MIL Euros have been donated to #Albania 🇦🇱 since the beginning of the pandemic.

#TeamEurope #EU4Health

European Commission

EU Neighbourhood & Enlargement

European External Action Service – EEAS

UNOPS

(r.g/faxweb.al)

Për t’ju bashkuar faqes sone në Facebook, klikoni like

loading…

/faxweb