Lëvizja erdhi pasi llogaria e rreme u zotua për hakmarrje në postim me një imazh të ish-Presidentit të SHBA Donald Trump duke golfit

Twitter të Premten pezulloi përgjithmonë një llogari të rreme që pretendonte të ishte e lidhur me Udhëheqësin Suprem Iranian Iranian Ajatollah Ali Khamenei.

Llogaria u pezullua pasi u zbulua se shkel politikën e manipulimit të platformës Twitter për të qenë një llogari e rremë, tha një zëdhënës i Twitter, sipas raporteve të shumta. Ishte gjithashtu në shkelje të politikës abuzive të Twitter-it.

Veprimi u ndërmor pasi llogaria e rreme Khamenei dërgoi një cicërimë nga @khamenei_site në të cilën ai u zotua “Hakmarrja është e pashmangshme” dhe ndau një imazh të një lojtari të lojtarit që i ngjan ish-Presidentit të SHBA Donald Trump nën hijen e një droni të madh.

Llogaria ishte shprehja e hakmarrjes për vrasjen e Qasem Soleimani, komandanti i Forcës Quds të Trupave të Gardës Revolucionare Revolucionare Islamike, i cili u vra në një sulm me dron amerikan në Bagdad më 3 janar 2020.

/faxweb