Në Vlorë perfundon procesi i numërimit. Në total kanë qenë 913 votues. Nga te cilat 903 vota kanë qenë pro shkarkimit te Basheës. 8 prej tyre kunder dhe 2 janë shpallur të pavlefshme. Ndërsa në total në Vlorë numërohen plotë 1365 anëtarë të PD.

Në degën e PD në Fushë Kruje, nga 870 votues, moren pjesë 514 persona, nga këto, 12 vota kundër shkarkimit te Bashës, ndërsa të tjerat kanë qenë pro shkarkimit të tij.

Në Korçë, kanë votuar pro shkarkimit të Lulzim Bashës 696 persona, kundër 8 persona dhe janë shpallur të pavlefshme 3 vota.

Kruja është qyteti i vetëm ku deri më tani Kruja nga 517 vota, të gjitha kanë qenë pro shkarkimit te Bashes, asnjë vote kundër dhe asnjë absternim.

/faxweb