Mëngjesin e sotëm Policia e Pogradecit ka nisur kontrollet dhe verifikimet në territorin e plazhit në Pogradec në kuadër të operacionit “Bregdeti ynë” për lirimin e hapësirave bregliqenore të zaptuara në mënyrë të kundraligjshme me shezlongë e çadra dhe deri tani nuk është evidentuar asnjë shkelje. Janë kontrolluar 18 subjekte, të cilat ishin të gjitha të pajisura me lejen përkatëse.

Njoftimi i Policisë:
Pogradec
Në kuadër të operacionit “Bregdeti ynë”, nga strukturat e Komisariatit të Policisë Pogradec nisi faza e dytë e operacionit për lirimin e hapësirave bregliqenore të zaptuara në mënyrë të kundraligjshme me shezlongë e çadra.

Në zbatim të planit operacional të hartuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit” Për kontrollin e vijës bregliqenore në drejtim të zaptimit të hapsirave publike nga subjekte apo persona të cilët nuk janë konfirmuar nga e-Albania”, Task-Forca e veçantë në përbërje të së cilës janë shërbime të Komisariatit të Policisë Pogradec, Policia Bashkiake, Inspektoriati i Territorit të kontrollit dhe zyra e Tatimeve të Bashkisë Pogradec, prej mëngjesit të sotëm ka nisur kontrollet dhe verifikimet në territorin e plazhit në Pogradec.

Deri tani janë kontrolluar 18 subjekte, të cilat ishin të pajisura me lejen përkatëse dhe nuk janë evidentuar shkelje. Operacioni vijon pa probleme.

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re