Ura e Darzezës në Fier është shembur dhe si pasojë një mjet i tonazhit të rëndë ka rënë në lumë. Gjendja e urës prej kohësh ka qenë e amortizuar dhe në disa raste banorët kanë ngritur shqetësimin dhe në Fax News, po kërkesa e tyre për ndërhyrje ka rënë në vesh të shurdhët.

Vijon…

 

 

Për t’ju bashkuar faqes sone në Facebook, klikoni like

loading…

/faxweb