Protesta e studentëve ‘tremb’ Ramën: Normalisht nuk duhet të futen në auditor të pavaksinuarit por …

Screenshot_18-2.png

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Rama:

“Unë mendoj që nuk duhet të kalojmë në ekstrem që në momentin e parë, është një proces. Ka shumë interferenca për të folur shumë indicidë që përhapin teori konsipracioni dhe lajmesh. Flas për ata që flasin për konspiracionin e vaksinës, faktin që vaksina është e rrezikshme njerëz që nuk janë shkencëtarë. Në këtë botë që dominohet nga fluksi i jashtëzakonshëm i lajmeve, ka plot nga këto duke krijuar pasiguri dhe shqetësime. përgjithësisht ndiqen më shumë se ato që janë. Është proces që duhet shpjeguar me qetësi.

Unë mendoj se kjo është një cështje e një procesi që duhet të bëhet nga të gjithë, universitete dhe të shfrytëzohen këto javë.

Cdo të dnodhë nëse refuzohet vaksinimi? Duhet menduar pozitivisht, duhet nis nga ideja cdo kush nga ata vajza djem kanë nevojë për pak siguri dhe inkurajim pak mbështetje dhe duhet provuar që në mënyrë të butë ata të binden. Normalisht ata nuk duhet të marrin pjesë në mësim por kjo është një cështje të autoriteteve sepse qeveria nuk con forcat që të nxjerrë stuidentët jashtë, universitet janë autonome, rektorët e dinë që ky proces duhet të zhvillohet mirë. Ministria e Arsimit do të vazhdojë që të nxitë studentët që të vaksinohen. Në cdo holl tw universitetit ka ambiente ku do të vaksinohen.

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë