Reshjet e dendura të shiut, si paraqitet gjendja në qarkun e Elbasanit (VIDEO+DETAJE)

Screenshot_11-6.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Në Elbasan njoftohet se si pasojë e reshjeve që vazhdojnë dhe e prurjeve të mëdha të ujit ka dalje të ujërave të përroit të Gurrës në njësinë administrative Shushicë dhe dalje të lumit Shkumbin në Malasej, njësia administrative Gjergjan, bashkia Elbasan, ku janë nën ujë gati 1 ha toka bujqësore.

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë