OSHEE bënë me dije se ditën e nesërme disa zona të Tiranës do të jenë pa energji elektrike për disa orë.

Përmes një njoftimi, OSHEE bën me dije se për shkak të rikonstruktimit të kabinave ditën e nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë nga ora 10:00-16:00 rruga “Eshref Frashëri” në zonën e “Don Boskos”, rruga “Riza Cuka” në Laprakë dhe nga ora 09:00-16:00 do të ketë ndërprerje rruga “Besëlidhja” dhe Reparti 5009 në Bathore.