Si pasojë e rëshqitjeve të dherave gjatë natës është bllokuar aksi rrugor që lidh Kukësin me Peshkopinë. Siç shihet dhe nga pamjet masivi i dherave ka zënë të gjithë gjerësinë e rrugës, dhe pritet ndërhyrja e autoriteteve për zhbllokimin e saj dhe rifillimin e qarkullimit.

Vijon…

/faxweb