Një rrugë me kalldrëm është shembur në lagjen Palorto të Gjirokastrës.

Bazamenti anësor i rrugës së kalldremtë ka rënë në një gjatësi 3 metra duke shkaktuar dëmtime dhe rrëzimin e një automjeti.

Nga rrëzimi i makinës nuk ka pasur viktima, por vetëm një të lënduar lehtë. Shkak i shembjes së rrugës ka qenë pesha e rëndë, pasi automjeti është këmbyer me një makinë të tonazhit të rëndë.