Shorti në KED/ Meta: Transparent! I uroj suksese anëtarëve të sapozgjedhur

263552876_445816413580266_7481547979229906995_n-1-675x450-1.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Presidenti Ilir Meta thotë se shorti i zhvilluar ditën e sotme për zgjedhjen e anëtarëve të KED-së u mbajt në transparencë të plotë.

 

Përmes një postimi në rrjetet sociale, Meta uron anëtarët e zgjedhur , në përmbushjen e detyrës ashtu siç Kushtetuta e kërkon.

 

“Me transparencë të plotë, në prani të përfaqësuesve të të gjitha institucioneve të përfshira në proces dhe me pjesëmarrjen e mediave të interesuara, që transmetuan live gjithçka, zhvilluam sot në Institucionin e Presidentit të Republikës procedurën e hedhjes së shortit për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, që do të funksionojë përgjatë vitit 2022. Ju uroj anëtarëve të sapozgjedhur të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, shumë suksese dhe përmbushjen e detyrës, me përgjegjësi dhe integritet të lartë, ashtu siç ligji dhe Kushtetuta sanksionon”, shkruan Meta.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë