Kandidati për kryetar i Partisë Demokratike, Fatbardh Kadilli, deklaroi në studion e ‘Spotlight’ se gara në PD për zgjedhjet e 13-Qershorit është e pabarabartë. Sipas Kadillit, Basha po përdor mjetet e partisë për të zhvilluar fushatën zgjedhore.

 

“Gara është e pabarabartë. Ai përdor mjetet e partisë. Të gjithë aparatin e partisë që e ngriti për të luftuar me Ramën. Akoma rrezik e ka ekipin izraelit që e ndihmonte për tu përballur me Ramën dhe po e ndihmon rrezik për tu përballur me ne.”