Kreu i Kesh, Benet Beci mblodhi ditën e sotme  Sekretariatin Teknik të Komisionit të Posaçëm të Trajtimit të Plotave, ku u morr dhe vendimi për uljen e shkarkimeve nga HIDROCENTRALI I Vaut të Dejës.

“Morëm vendim të ulim shkarkimet me 300 m3/s nga Hec Vau Dejës. Qëllimi është që të mos ketë impakt në zonën e nën Shkodrës”, u shpreh Beci.

Vijon…

/faxweb