People wearing protective face masks are seen on Syntagma square, amid the coronavirus disease (COVID-19) pandemic, in Athens, Greece, November 3, 2020. REUTERS/Alkis Konstantinidis

Autoritetet greke kanë vendosur të mbyllin zonën e Atikës, në Athinë pas rritjes së ndjeshme të rasteve me Covid-19.

Bëhet me dije se Greqia ka vendosur të mbyllë sërish shkollat në Athinë, ndërsa qarkullimi i qytetarëve do të lejohet vetëm për arsye madhore. Hapur do të qëndrojnë vetëm farmacitë dhe supermarketet.

Vendimi do të rishikohet më 21 shkurt në bazë të dhënave të Covid-19.

Vijon…

/faxweb