Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Temperaturat nën zero nuk kanë penguar qarkullimin e mjeteve në kryeqytet. Që gjatë natës, punonjësit e Bashkisë së Tiranës kanë nisur punë intensive për mbajtjen hapur të rrugëve në zonat rurale, duke hedhur kripë dhe skorie.

 

Në një kohë që temperaturat shkojnë nën zero, falë përkushtimit të punonjësve të Bashkisë është bërë e mundur që edhe rrugët në zonat rurale të jenë të kalueshme për automjetet.

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë