Gazetari i ekonomisë në MCN TV, ka shpjeguar në emisionin “Të Paekspozuarit”, katër raste tenderash, të zhzilluar në periudhën tetor-nëntor 2020, pranë vitit elektoral, ku nuk ka patur garë reale dhe ku ka fituar kompania me ofertën më të lartë, një praktikë kjo e përhapur gjerësisht në Shqipëri.

Tomorri shpjegoi se cilat kompani i kanë fituar tenderat dhe anomalitë në këto procese.

Ndiqni më poshtë videon, për prezantimin e detajuar!

VIDEO: