Faxweb.al ka zbardhur dëshminë e sanitares Rukije Hoxha, e cila është arrestuar nga ana e Policisë, si e dyshuar për skemën e korrupsionit në spitalin e Sanatoriumit në Tiranë. Në një moment Hoxha shprehet se ajo është e pafajshme, dhe se për 37 vite me radhë ka punuar me ndershmëri në spital.

“Kam 37 vite në spitalin e Sanatoriumit dhe kam punuar me ndershmëri, nuk kam marrë asnjëherë lekë. Tirja nuk mund të më bëjë shoqen e saj”, është shprehur Hoxhaj, ndërkohë që avokatja e saj ka kërkuar që arrestimi të konsiderohet i paligjshëm.

Vijon…

/faxweb