Një turisteje austriake i janë shkatërruar pushimet në Greqi pasi u përdhunua nga një grup vendasish.

Mediat e huaja raportojnë se 20-vjeçarja është përdhunuar nga katër djem të moshës 30, 28, 26 dhe 27 vjeç.

Turistja shkoi vullnetraisht në shtëpinë e 27-vjeçarit grek, por papritur u shfaqën dhe tre të tjerë. Ajo u shpreh se 4 grekët e përdhunuan atë në grup.

Grupi u arrestua dhe sipas informacioneve, ata mohojnë se kanë përdhunuar vajzën e re nga Austria dhe pretendojnë se u takuan për të kryer marrdhënie seksuale me të, por me vullnetin e saj të lirë.

(E.H/Faxweb.al)

/faxweb