Ermalda Arapi është gjetur pas 2 javësh e zhdukur në Greqi. 38-vjeçarja është gjetur me shëndet të mirë dhe tashmë ndodhet pranë të afërmve të saj.

Ajo humbi kontaktet me familjarët më 18 maj në zonën e Gizit në Athinë teksa autoritetet greke po e kërkonin.

Tashmë makthi për familjen Arapi ka mbaruar dhe 38-vjeçarja është në shtëpinë e saj.