Vaksinimi me detyrim në Gjirokastër, vetëm 30 studentë kanë zgjedhur t’i binden urdhërit

qaraj.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Tre vaksina ofrohen ne universitetin Eqerem Çabej ne Gjirokastër, Pfizer, Coronavax dhe AstraZeneca.

Ekipi i mjekeve ka prej nje jave i stacionuar me stenden e tyre ne hollin e ketij universiteti por pjesmarrja ka qene teper e ulet ne total jane rreth 30 studente qe kane kryer dozen e pare te vaksines ku shumica ka preferuar Pfizer.

Sot eshte dita e fundit e mjekeve prane ketij holli te cilet kane shpresa per sot qe mund te vijne nga rrethet.

Ata të cilet nuk e bëjne vaksinën do duhet te bejne test PCR çdo te hënë, ndërsa ata te cilët kanë kryer vaksinen do duhet te sjellin certifikaten e vaksinimit.

(E.H/Faxweb.al)

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë